Link

Bonaparte1926

              nordsvenske brugshesteLink


Her på siden er der link til forskellige hestesider. Der er bl.a et link til den svenske hjemmeside, nordsvensken.org, der er hoved hjemmesiden for al avl af nordsvenske brugsheste i Sverige og Danmark. Siden rummer bl.a. information om racen, hingste, kåringsregler, arrangementer, de forskellige distrikter med tilhørende hjemmesider, udmærkelser, kørsel, salgsside, osv.


Hjemmesiden nordsvensk.dk er siden for distriktet Jylland Nord/Midt. Danmark er delt op i 3 distrikter, Sjælland og øerne, Jylland Nord/Midt og Jylland Syd/Fyn. Sidst nævnte distrikt er hvilende, men medlemmer her fra er meget velkommen i distrikt Jylland Nord/Midt. Alle, både hestefolk og ikke hestefolk, er også meget velkom-men til at deltage eller bare overvære vores årlige kåring i Hauge ved Kjellerup.


Blå-basen er en heste database i det svenske hesteavls forbund, svehast, der bl.a indeholder alle registrerede nordsvenske brugsheste.


Horseconsult er en hjemmeside med nyttige artikler, brevkasse, viden og eksperter om næsten alt mulig mht. heste.


russ-park.dk er hjemmesiden for Gotlam og Russ-park, om får og russ heste. Der er også gode tips til tilkøring af heste. Se under fanen "kørsel med hest".     Bonaparte1926   

Copyright © BT. Strunge 2013     -     Bente og Poul Strunge - btstrunge@gmail.com    -    +(45) - 40195682